Er du fascineret af filmens magiske verden? Har du lyst til at blive klogere på den rolle, medierne spiller i vores samfund? Og brænder du selv efter at komme ud med et kamera og lave dine egne film og medieproduktioner?

Som et af de eneste steder i landet kan du på denne studieretning få Mediefag på A-niveau. Du bliver knivskarp til at forholde dig kritisk til det moderne, globale mediebombardement og kommer til at rapportere om dine oplevelser på både sociale medier og i trykte medier. Du får et digitalkamera stillet til rådighed og lærer at producere film, tv-spots, videoessays og lave dine egne mediekampagner i samarbejde med Station Next i Filmbyen og TV2 Lorry.

(et eksempel på vores elevproduktioner)

Fremtidsmuligheder

Denne studieretning giver dig mulighed for at studere på videregående uddannelser som samfundsfag, historie, psykologi, dansk, kommunikation, jura med meget mere.

Få inspiration til hvilke videregående uddannelser du kan tage efter gymnasiet på Uddannelsesguidens Studievælger eller Jobkompas.

(et eksempel på vores elevproduktioner)

For mere information: