Har du tænkt over, hvordan Trump som præsident i USA kommer til at påvirke Danmark, eller hvilken rolle stormagterne spiller i borgerkrigen i Syrien? Elsker du at diskutere og blive klogere på mennesket i en stadigt mere globaliseret verden? På Global Culture vil du gennem analyser af aktuelle emner udvikle sproglige og analytiske redskaber til at forstå kulturelle og samfundsmæssige aspekter af den engelsksprogede verden, f.eks. det amerikanske valgsystem og magtkampen mellem de store lande. Global Culture er for dig, der ønsker at fordybe dig fagligt i international politik og uddybe din viden om engelsk og amerikansk kultur.

Fremtidsmuligheder
Clobal Culture  er en god forberedelse til videregående uddannelser inden for jura, journalistik, samfundsvidenskab, læreruddannelsen samt en lang række humanistiske uddannelser.

Få inspiration til hvilke videregående uddannelser du kan tage efter gymnasiet på Uddannelsesguidens Studievælger eller Jobkompas.

Oversigten herunder forudsætter, at alle elever i en klasse har den samme studieretning. Hvis en klasse er en såkaldt papegøjeklasse med flere studieretninger, kan der komme ændringer til, både hvilke fag der indgår i de enkelte studieretninger, og hvornår fagene bliver placeret i løbet af de 3 år for at få studieretningerne i papegøjeklassen til at passe sammen.

For mere information: