Kom til informationsmøde om GIF-uddannelsen.

Tirsdag d. 17/3 kl. 15 åbner vi dørene for alle, der er interesserede i at få information om GIF-uddannelsen.

Du kan høre oplæg om GIF og vejen til videregående uddannelse i Danmark, og du kan møde lærere samt nuværende og tidligere GIF-kursister. Der vil også være mulighed for at tale med studievejledere.

Tilmelding ikke nødvendig.

* * *

VIGTIGT: Ansøgning skal sendes til GIF@hvgadm.dk
(og hvis du er inde i din e-boks og skal sende til os, så skal du vælge ‘Hvidovre Gymnasium & HF’)

Du kan ikke møde op på skolen uden en aftale. Kontakt studievejleder Annike Kjær Hansen for at aftale en tid til samtale.

* * *

På Hvidovre Gymnasium & HF kan du tage et gymnasialt indslusningsforløb for fremmedsprogede, som er sammensat specielt til flygtninge og indvandrere.

Det bliver i daglig tale kaldt “GIF” og er en 1-årig dansk studentereksamen for flygtninge og indvandrere med opholdstilladelse i Danmark.

Med et eksamensbevis fra GIF kan du få adgang til de fleste videregående uddannelser på lige fod med danske studenter og HF’ere.

Du kan søge om optagelse helt frem til studiestart d. 13/8-2020, men det vil være en fordel, at du sender din ansøgning i løbet af marts-april måned, så vi har god tid til at behandle den.

Ansøgningsskema til GIF 2020

Læs om optagelseskrav på GIF

Få svaret på de mest almindelige spørgsmål om GIF her