Solen skinnede ned over julemændene, englene, ninjaerne, landsholdet, Hawaii-pigerne og andre udklædte elever, mens de drønede rundt på gymnasiets idrætsplads. Her dystede de klassevis mod hinanden i fodbold, ultimate og tovtrækning. Men det var en klase grønne og lilla vindruer, der vandt trofæet for dagens vigtigste disciplin – udklædningskonkurrencen.

Lærerne dystede med

En gang imellem fik de oplagte elever et afbræk fra solen og varmen inden for gymnasiets mure, hvor de dystede mod de andre klasser i hockey, volley, basket, cykling og dart. Indimellem mødte eleverne lærerholdet, som de dystede mod.

Dagen blev afsluttet af den traditionelle stafet på plænen, hvor det var alle klasser mod hinanden.

”Vi er røde, vi er grønne”

Den største og mest prestigefyldte konkurrence af dem alle – som det er hvert eneste år – var naturligvis udklædningskonkurrencen. Der var mange gode bud: 3.y, der var klædt ud som legetøj, 3.b, der havde smurt camouflagefarver i ansigtet til deres militærtema, 3.a, der kørte juletemaet fuldt ud med julemusik, julemænd og gaveindpakkede elever, og 2.y, der havde valgt landsholdstema i rød-hvide farver. Men det var altså lilla og grøn, der dominerede vinderpodiet, da rektor Kirsten Jensen tilsidst afslørede 3.x’s vindrue-tema som det bedste.

Se mange flere billeder i galleriet her.