Sprogelskere. Ordnørder. Skribenter. Kært barn har mange navne – og vi har valgt at kalde skolens bedste ordjonglører for “Talentfulde skrivere”.

Siden efteråret har denne helt særlige gruppe af 2.g’er og 2.hf’ere mødtes for at dyrke og videreudvikle deres talent for at skrive. Gruppen er blevet udvalgt til talentudviklingsprogrammet på baggrund af deres skriftlige indsats i de obligatoriske fag.

I løbet af vinterhalvåret er gruppen mødtes cirka en gang om måneden, hvor talenterne er blevet forkælet med besøg af en tekstforfatter, to journalister og en skønlitterær forfatter. Sammen med de professionelle har eleverne udforsket forskellige genrer og kastet sig ud i den ene skriveøvelse efter den anden.

Forløbet blev afsluttet i april, hvor de talentfulde skrivere afleverede deres bud på en journalistisk artikel eller klumme.

Et udvalg af artiklerne bliver offentliggjort i Hvidovre Avis og her på hjemmesiden i løbet af de kommende uger.

Læs Nina Bengtssons artikel, “Når jeg bliver voksen…” her >

Læs Kristina Borks artikel “En mønsterbryders historie” her >