I mandags var 2z i forbindelse med deres igangværende projekt om plastikforurening en tur på Brøndby strand for at samle skrald og affald, herunder plastik.
Der blev arbejdet i sandet på stranden, hvor eleverne fandt cigaretskodder, i klitterne var der mange plastikposer, engangsgrille samt et par glemte briller og en dyr (solo!) badesandal/klipklapper.
I vandet, iført waders og ketchere, var der ikke så meget affald (heldigvis), men meget liv i form af snegle, muslinger og krabber. Mikroplast i havet fandt vi ikke, måske var det for småt til at se – eller også er det meste af forureningen terrestrisk – altså på selve Brøndby strand.
Det blev til 5 store sække, som de dygtige elever fyldte i løbet af en lille times tid.
Tak til 2z for en god tur i det dejlige vejr 😉