Onsdag den 13. november fik vi besøg af 9 lokale politikere, der havde takket ja til at deltage i en paneldebat som optakt til det forestående kommunalvalg.

Inden man skal op og sætte sit kryds, er det jo rart at få lejlighed til at udspørge sine lokalpolitikere om deres politiske mål og visioner: Hvordan forholder de sig til områder som børn og unge, kunst og kultur, heldagsskole, samt masser af andre emner, som vores samfundsfagselever valgte at tage op under onsdagens møde.

Til debatmødet blev der afholdt prøvevalg før og efter debatten, for at se om politikerne formåede at rykke ved nogle af de 125 fremmødte elevers mening. Og det lader til, at mange blev klogere på deres lokalpolitikere, for det var to ret forskellige prøvevalgresultater der kom op…

DR Nyheder var også til stede under hele debatten, primært for at følge politikeren Mikkel Dencker, Dansk Folkeparti, i hans kamp for borgmesterposten. Indslaget blev bragt i TV-Avisen kl. 21.30 onsdag aften.