’Litterært Fix’ er en ny udgivelse som udspringer fra skolebladet RODEN. Det er en platform, hvor skolens elever kan få udgivet deres værker samt komme med bidrag til andre indslag. Den første udgave, der kan læses online her, indeholder værker skrevet af tidligere elever i forbindelse med skolens talentudviklingsprogram ’Talentfulde Skrivere’.

’Talentfulde Skrivere’ er en tilbagevendende workshop der drives af de to lærere, Anne Stadager og Cæcilie Lassen. Anne er dansk- og historielærer, og Cæcilie underviser i spansk og AP (almen sprogforståelse). Cæcilie har desuden udgivet en række bøger, hvor hun allerede som 14-årig debuterede med sin første roman. Som deltager på workshoppen møder man også eksterne professionelle fra journalist- og forfatter branchen.

Fremover vil bladets indhold bestemmes af en fast redaktion samt andre elever der ønsker at bidrage fra gang til gang. Som elev kan man komme til ’Idéudviklingsmøde’ mandag den 29. april klokken 14.25. Mødet er ikke forpligtende, men vil blot være en mulighed for at komme med input til indhold til næste udgave af ’Litterært Fix’.

I mellemtiden kan du læse den første udgivelse her.