Gennem de seneste to måneder har håndværkerne knoklet løs, for at udskifte samtlige lofter i vandrerhallen, kantinen og kælderen, for at gymnasieeleverne på HvG efter sommerferien kunne møde ind til et smukkere og lysere gymnasium.

Lyst og energibesparende gymnasium

“I sommerferien har vi blandt andet fået ovenlysvinduer i hele vandrerhallen – og man kan virkelig se en markant forskel fra før. Derudover har vi fået installeret LED-lys overalt, som en del af vores overordnede mål om at spare på energien og være så miljøvenlige som muligt”, fortæller uddannelsesleder Jørgen Jensen.

Naturfagslokaler der kan gøre universiteterne misundelige

Udskiftningen af lys og lofter kommer i forlængelse af efterårets store renovering af gymnasiets naturfagslokaler, der nu er så topmoderne og veludstyrede, at de snildt kan måle sig med de fysiske forhold på landets universiteter.

I løbet af det kommende skoleår vil gymnasiet desuden renovere facaden ved skolens hovedindgang og male samtlige døre på 1. og 2. sal.