Der var mange gode bud på vinderne af ’Bedst Udklædte Klasse’ – den absolut mest eftertragtede pris til gymnasiets årlige Idrætsdag, hvor elever og lærere dyster mod hinanden i forskellige sportsgrene. For eksempel var der sæbeboble-klassen, der var klædt i hvide balloner og havde forvandlet en indkøbsvogn til et brusebad med bobleregn. Der var også de græske guder med lyn i hånden, tunikaer og guldlaurbær om hovedet. Eller klassen, der havde klædt sig ud som Mario Karts fra det legendariske Nintendospil.

Men det blev 3.c med deres gennemførte cirkustema, der hujende løb op på scenen i Festsalen og modtog førstepladsen fra rektor Kirsten Jensen, da hun udråbte dem som vindere. Scenen blev hurtig fyldt af klovne, tigere, mimere, cirkusdirektører, stærke kvinder og popcornsælgere, der triumferede og krammede hinanden.

Alle mod alle

Alle klasser – og lærerholdet – mødte hinanden i forskellige sportsgrene. Der var fx fodbold, ultimate og tovtrækning på den udendørs idrætsplads, mens der inden døre blev dystet i eksempelvis hockey, volley, cykling og pilekast.

Disciplinerne blev afsluttet af stafet på plænen, hvor det var alle klasser mod hinanden.

Idrætsdagen blev direkte afløst af Sportscafeen, som eleverne i Cafeudvalget havde arrangeret. Her kunne elever og lærere fejre sejre eller begræde nederlag over en øl eller sodavand.

Se alle billederne fra dagen her