Værterne Kristina Youssef og Benjamin Johansen fra 2.b.  kunne nyde synet af en festsal fyldt med forældre, lærere og elever, da årets julekoncert løb af stablen fredag den 7. december.

Der var rendyrket julestemning fra første taktslag, da G4 optrådte med en af årstidens gamle kendinge, “Santa Claus Is Coming To Town”.

Aftenens program bød herefter på et forfriskende mix af de julemelodier, som vi alle kan nynne med på, samt nyere sange som f.eks. Mew’s “She Came Home For Christmas”, der blev fremført af Musik A & Koch.

Pausen bød på en helt særlig og unik musikoplevelse. I skæret af levende lys og med kælderrummets særlige akustik som effekt, skabte eleverne fra 2.b og 3.b en stemningsfyldt atmosfære med christmas carols og danske julesange.

Se flere billeder fra årets julekoncert på Facebook/Hvidovre Gymnasium & HF >