”I skal være stolte af jer selv – hver og en – og jeg håber oprigtigt, at I alle har det selvværd der skal til for at være stolte af jeres eksamen, uanset eksamensgennemsnit. Jeres forældre skal være stolte af jer – hver og en,” starter rektor Kirsten Jensen i sin tale til Translokation den 28. juni 2019. Du kan læse hele Kirstens tale her.

Salen var proppet med studenter samt deres familie og venner – og når folk brød ud i jubelråb og klapsalve fyldtes rummet med en helt særlig stemning og glæde: det var festens dag, og årets studenter fra STX, HF og GIF dimitterede.

Den sidste tid på Hvidovre Gymnasium & HF var fyldt med fejringer og arrangementer. De første studenterhuer blev sat på i dagene den 24.-26. juni. Om aftenen den 26. fejrede lærere og personalet studenterne til Dimissionsmiddag- og fest. Her blev der holdt taler til klasserne, skrevet i huerne – og hele middagen sluttede med et brag af en fest, da Lærerbandet indtog scenen og eleverne bød hinanden og deres lærere op til dans. Billeder fra festen kan ses her.

En kærlighedserklæring i satirisk forklædning
Studenterne kørte resten af fredagen i deres pyntede vogne, hvor de tog på familie-turne og fejrede deres velfortjente huer. Særligt én vogn skilte sig ud – og her var beskeden tydelig: en absolut kærlighedserklæring til rektor Kirsten Jensen.

3.C havde malet en karikaturtegning af rektor Kirsten og skrevet beskeden: ”Kirstens 5 filosofiske minutter – nu er det på tide vi smutter”. Og der var store smil og latter, da Kirsten så deres satirisk-forklædte kærlighedserklæring.

Vi ønsker alle vores studenter stort tillykke med deres eksamen, og vi ønsker dem alt det bedste i fremtiden. Og husk ’Første Fredag i Februar’, hvor tidligere elever og deres lærere kan ses igen til Gammel Elevcafé.