Genåbning for 1.G-, 1.HF-, 2.G- og GIF-elever

Fra onsdag den 27. maj må vores elever fra 1.G, 1.HF, 2.G og GIF komme tilbage på skolen, og vi glæder os.

Skemaet er naturligvis nødt til at blive ændret, så alle elever skal holde øje med deres Lectio.

Mere information følger snarest.

Genåbning for afgangselever

Mandag den 20. april slog vi dørene op for vores 3.G- og 2.HF-elever, der fra uge 18 modtager næsten al deres undervisning fysisk, under trygge rammer.

Pedellerne har arbejdet hårdt for at gøre alt klar til den gradvise genåbning, så elever og ansatte kan føle sig trygge på skolen.

Der er blevet lavet et nødskema til afgangsklasserne. Dette betyder, at afgangsklasserne skal være på skolen i blokke nogle dage og arbejder virtuelt hjemmefra andre dage, så der ikke er for mange mennesker på skolen på samme tid.

På skolen vil klasserne have et fast lokale, og hver elev sidder ved det samme enmandsbord hele dagen, med god plads imellem bordene. Der er placeret spritdispensere til hånddesinfektion flere steder på skolen, og hver klasse har eget toilet og håndvaske, samt egen trappeopgang.

Kantinen vil servere portionsanrettede to go-snacks, og flaget er hejst!

Se videoen nedenfor. Her byder vores rektor Tania afgangsklasserne velkommen, og giver en masse praktiske informationer.

Dele af undervisningen gennemføres fortsat virtuelt

Alle vores elever har fra onsdag den 27. maj igen lov til at få undervisning på skolen. Dog kan alle elever ikke være her på samme tid, og dele af undervisningen kommer altså fortsat til at blive gennemført virtuelt.

Eleverne har ikke fri men får registreret fravær som normalt, hvis ikke de følger undervisningen. Hvis man bliver syg, skal man sygemelde sig ved at sende en besked med fraværsårsag til SL i Lectio. Fravær grundet sygdom bliver som sædvanlig ikke godskrevet.

Eleverne skal holde sig opdateret via deres skema i Lectio. Her vil de kunne se, hvilke timer der skal gennemføres virtuelt, hvad eleverne skal arbejde med, og hvordan det skal afvikles i praksis.

I nogle moduler vil undervisningen ikke nødvendigvis finde sted på det tidspunkt der er angivet i skemaet. I disse tilfælde får eleverne mulighed for selv at bestemme, hvornår de vil lave opgaven, men der vil altid være en tidsfrist, eleverne skal overholde.

Skoleåret forlænges med undervisning til den 15. juni

Ministeriet har besluttet, at undervisningsperioden på ungdomsuddannelserne skal forlænges. Den forlængede undervisningsperiode skal dække de faglige huller, som den virtuelle undervisning kan have medført. Dette betyder, at eleverne skal op til færre eksamener, men til gengæld får forlænget undervisning.

Skoleåret forlænges med undervisning til den 15. juni. I de efterfølgende uger skal elever fra 3.G og 2.HF til deres afsluttende eksamener.

Alle 3.G’ere skal til eksamen i skriftlig dansk og mundtlig SRP. Derudover vil der være én eksamen til udtræk. Alle 2. HF’ere skal til eksamen i skriftlig dansk, skriftlig engelsk, mundtlig dansk og ét udtræksfag. Elever i 1.G, 2.G, 1.HF og GIF har ingen eksamener i år.

For alle de hold, der afsluttes til sommer, og hvor eleverne ikke kan komme til eksamen, vil der blive givet en afsluttende standpunktskarakter. Dette gælder også for HF og GIF, som normalt ikke får standpunktskarakterer. Disse karakterer kommer til at gøre det ud for deres eksamenskarakterer, i de fag hvor den planlagte eksamen er blevet aflyst.

Kontakt

Er man som elev eller forælder i tvivl eller har yderligere spørgsmål til skolens personale, bedes I kontakte os på telefon +45 36 34 34 34. Administrationen har åbent for telefonerne mandag-torsdag kl. 7.45-14 og fredag kl. 7.45-12.30.

Har du spørgsmål til studievejledningen, der ikke omhandler Coronavirus og fravær, kan de kontaktes  på telefon +45 92 43 32 60 på hverdage fra kl. 9-15.

Har du spørgsmål vedrørende GIF-ansøgninger bedes du kontakte studievejleder Annike på mail ak@hvgadm.dk eller telefon +45 92 43 32 60 på hverdage fra kl. 9-15.

Har du spørgsmål vedrørende HF-ansøgninger bedes du kontakte studievejleder Simon på mail sp@hvgadm.dk eller telefon +45 36 34 34 57 på hverdage fra kl. 9-15.

For yderligere information om Coronavirus henvises til Politiets hjemmeside

Siden er opdateret den 25. maj 2020