af Anne Grethe Dyrholm, musiklærer

Til den årlige julekoncert kunne publikum nyde resultaterne af de seneste ugers øvning i klasser og på musikhold, alt sammen bundet smukt sammen af de nydelige værter, Aya og Mathias.

Publikum kunne bl.a. høre kendte og elskede julenumre som ”Last Christmas”, “Merry Christmas Everyone” og “Let Love Be Love”, men også fine numre som ikke var så julede; ”Ain’t Nobody” af Chaka Kahn i en flot trestemmig version, ”Stay” oprindelig sunget af Rihanna, men her fremført smukt af Aya 3.b, samt ”Pompeii” – et fint 1.g-sammenspilsnummer.

Sædvanen tro bidrog elever fra skolens mediefagsklasser med live-filmning til storskærmene ved siden af scenen.

Tak for en hyggelig aften i virkelig godt selskab – vi glæder os allerede til forårskoncerten.