Hvidovre Gymnasium & HFs mange talentudviklingsprojekter viser sig i fuldt flor i øjeblikket, hvor udvalgte gymnasieelever befinder sig over nærmest hele kloden.

En gruppe på 10 udvalgte elever med engelsk som hovedfag har netop tilbragt 10 dage hos vores venskabsskole Hayesville High School i USA, hvor HvG-eleverne har boet hos amerikanske værtsfamilier og gået i amerikansk high school.

To talentfulde historie- og samfundsfagselever er netop nu i Israel og Palæstina, hvor de får lov at studere den evige konflikt mellem israelere og palæstinensere på nærmeste hold.

Endelig er seks HvG-elever rejst hele vejen til Hongkong, hvor de bl.a. deltager i gæsteforelæsninger på National Chiao Tung University.

Du kan finde flere billeder på Hvidovre Gymnasium & HFs Facebook-side.