Soveposer, liggeunderlag og toiletgrej. Tasken var pakket lidt anderledes end normalt, da alle 1.g’erne den 2. september og 1.hf’erne den 18. september troppede op på gymnasiet. Her var en almindelig skoledag erstattet med ’HvG By Night’ – et socialt arrangement, som skolen har holdt de seneste fire år, og som skal ryste de nye elever sammen.

Først skulle eleverne arbejde tværfagligt med to af deres lærere og derefter have teambuilding/idræt med tre idrætslærere.

Dagen blev afsluttet med en fælles middag med rektor Kirsten Jensen, en lærer og en håndfuld introvenner – det er ældre elever på skolen, som skal gøre den første tid for de nye elever mere tryg og hyggelig.

Efter middagen var der hygge, spil og lege på skolen, inden eleverne gik omkuld i deres soveposer. Næste dag var der til stor glæde (særligt for de, der kom sent i seng) ingen undervisning for de nye elever.