Det er situationer, som mange af jer oplever lige nu, hvor Corona har sat en kæp i hjulet for jer. Et sabbatår du har glædet dig til, og planlagt i lang tid – med et ønske om nye oplevelser og måske en pause fra bøgerne. Eller et arbejdsliv, du måske eller måske ikke havde taget op til revision i forvejen.

Studievalg Danmark forstår de godt, at denne situation kan være forbundet med usikkerhed omkring hvordan du kommer videre og det kan rejse mange spørgsmål.

“Vi vil gerne hjælpe dig videre. I vores vejledning har vi fokus på at se muligheder og alternative veje. Vi kan ikke fremtrylle mirakler eller komme med svaret på, hvad du skal gøre, men vi kan vejlede dig til at se mulighederne, perspektivere dine forskellige veje og lægge nye planer.”

Book vejledning her eller tag et kig på videoen ovenfor, hvis du er i tvivl om hvordan. Studievalg Danmark kontakter dig, når du har booket.

De kan også træffes på telefonen: mandag-torsdag fra 9.00 – 12.00 og 12.30 – 15.00 på 3333 2000, eller på mail. Find deres kontaktoplysninger her.