1.F

Pearl Pinoy Schimmel har været med til at skabe et engageret og varmt studiemiljø. For klassen har det været en gevinst med en kursist med høj faglighed, humor og nedtoningsstrategier i konfliktsituationer. Pearl har haft en helt unik betydning for klassens arbejdsklima. Med Pearl i klassen er der humor, omsorg for både sine klassekammerater og for lærerne og stor hjælpsomhed. Hendes gode humør kan ikke ødelægges af at undervisningen er svær. Pearl vender altid det komplicerede til gode spørgsmål, der peger mod en bedre forståelse.

Ying Pei har fået skolens højeste gennemsnit blandt studenterne dette år.

1.J

Hamid Duvadi er fagligt nysgerrig og aktivt deltagende – ikke bare i klasselokalet, men også i det danske samfund gennem frivilligt arbejde og bidrag til den offentlige debat.  Ved sin indsats viser han at GIF ikke kun handler om at få høje karakterer for at komme videre i uddannelsessystemet; det handler også om at koble undervisningen og samfundsengagementet sammen.

1.K

Safia Khalil deler sine tanker om livet med sin klasse på en måde, så vi alle bliver klogere på ”det satans liv”. Safia kan danne venskaber på tværs af alder, køn og kulturel baggrund.

Viet Yen Pham har været til alle undervisningstimer i løbet af året og ender med et imponerende ”nul fravær”.

2.P

Evin Delal Baran spreder positiv energi – går til opgaverne med begejstring og arbejdsglæde og er altid velforberedt. ”Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende i klassen,” siger en af hendes lærere.

2.Q

Sofie Reiman Jensen har været yderst mødestabil og pligtopfyldende. Har en meget høj arbejdsmoral og går systematisk til opgaverne. Er altid konstruktiv, og derudover sød og flink.

3.A

Casper Schram vil vi hædre for altid at deltage! Og for at have overlevet tre år som eneste dreng i sin klasse.

3.B

Mira Schmidt spreder en positiv energi i sin klasse. Hun har skøn humor, og har været en god og iderig vært ved HvG-samlingerne.

3.C

Laust Sauerland-Paulsen har været dedikeret i sit arbejde for elevdemokrati på Hvidovre Gymnasium & hF. Laust er en god ambassadør for skolen i at udbrede fortællingen om HvG som et godt og oplagt uddannelsesvalg for unge i Hvidovre.

3.Z

Andrea Laustrup Jerkovic er et fagligt fyrtårn. Fagligt nysgerrig og veloplagt – også mandag morgen. En god ambassadør for skolen i at udbrede fortællingen om HvG som et godt og oplagt uddannelsesvalg for unge i Hvidovre.

Zelina Bækgaard Knudsen har været en enorm drivkraft bag Operation Dagsværk her på skolen og har vist stort engagement i elevrådet.