Røgen fra røgmaskinen fanger lyskeglerne og reflekterer blå, røde og hvide farver over scenen, hvor en gruppe elever spiller, danser og synger sig igennem musicalen ’Livets kant’.

Der er noget for både syns-, lugte- og høresansen for de udskolingselever, der har meldt sig til at se Hvidovre Gymnasium & HFs musical tirsdag den 27. november. Sammen med nogle af gymnasiets egne elever har de sat sig parate i gymnasiets store sal for at se musicalen, som handler om pigen Eva, der starter i gymnasiet og står over for en række svære valg.

De to følgende dage slog gymnasiet atter dørene op for udskolingslever fra Hvidovre Kommune, og torsdag aften var der så åben forestilling for alle interesserede.

Fredag, efter den sidste forestilling, var det en flok trætte, men glade gymnasieelever, der kunne se tilbage på de fire forestillinger, der var kulminationen på flere måneders hårdt og dedikeret arbejde.

Se mange flere billeder fra musicalen her.