Fredag den 1. februar afholder af foreningen AGs Venner den årlige fest for tidligere elever.

Festen er en fantastisk måde at gense tidligere klassekammerater og få genopfrisket anekdoter fra gymnasietiden. Lærerne står i baren, så dem kan du også få dig en hyggelig sludder med.

Festen afholdes naturligvis i festsalen på Hvidovre Gymnasium & HF, og billetter kan købes i døren til den nette sum af 60 kr. Dørene bliver åbnet kl. 20.00.

Der er adgang for tidligere elever, alle ansatte på HvG og nuværende elever, der er fyldt 18 år.

Foreningen Avedøre Gymnasiums Venner benytter som altid overskuddet til at låne penge ud til elever, der skal på studietur – så du støtter et godt formål ved din blotte tilstedeværelse.

Kom og sig hej til dine gamle medstuderende og lærere. Det bliver SÅ hyggeligt.

Læs nærmere og se tilmeldinger på Facebook >