Hvidovre Gymnasium & HF’s 40 års jubilæumsfest blev en stor og yderst festlig succes, da gymnasiet fredag den 15. november fejrede sig selv på behørig vis.

Om eftermiddagen samledes alle skolens elever og lærere i Salen til en times underholdning, taler og uddeling af gaver i anledning af jubilæet.

Skolens musikklasser og lærerbandet stod for de musikalske indslag, Hvidovres borgmester Helle Adelborg og gymnasiets bestyrelsesformand Ole Gram Olesen holdt lykønskningstaler, og rektor Kirsten Jensen gav – udover en tale til sine medarbejdere og elever – en særlig gave, i form af en hættetrøje til samtlige elever og medarbejdere – naturligvis med gymnasiets logo på.

Fredag aften var naturligvis også fuld knald på, da Shaka Loveless – årets vinder af Danish Music Award for bedste mandlige sanger – kom forbi og gav en halv times koncert for fuld udblæsning. Og det faldt i god jord hos de over 400 nuværende og tidligere elever, der deltog i festlighederne, som varede til efter midnat…

[fbcomments]