Da klokken slog 16 blev dørene slået op til lokale 182. Der var gjort klar med duge på bordene, levende lys og god musik, og så var der ellers lagt op til hygge for tidligere og nuværende GIF-elever. Nogen var kommet for at mødes med de gamle klassekammerater, for nogen var det gensynet med de tidligere lærere der trak hårdest, og for andre var det ønsket om at være tilbage i skolens røde murstensbygninger, der var den afgørende grund til at vende næsen mod Gamle Elevers Café på Hvidovre Gymnasium & HF.

Da klokken slog 19 skiftede gæstelisten: nu var dørene nemlig åbne for tidligere elever fra STX og HF, og som noget helt særligt var de nuværende 2. HF’ere og 3.G’ere også inviteret. Det vrimlede ind med tidligere elever, og lokale 182 var fyldt til bristepunktet af glade mennesker, der alle havde dén ting til fælles, at Hvidovre Gymnasium & HF har betydet noget særligt for dem og deres ungdom.

Til begge dele af aftenens program var skolens lærere mødt talstærkt op, og deres tilstedeværelse bidrog til den gode stemning, og til at samtalerne gik tjept. Hvad laver du nu? Er du glad for dit studie? Hvor er du flyttet hen?

Gensynsglæden blandt tidligere elever og lærere var stor, og der blev delt anekdoter, grin, øl og fremtidsdrømme på kryds og tværs af de forskellige årgange. Fra Hvidovre Gymnasium & HF og Avedøre Gymnasiums Venner skal der lyde en stor tak til alle fremmødte.

Vi ses igen den første fredag i februar i 2021.