Af Anders Kruse, idrætslærer og fodboldtræner for HvGs drengehold:

Torsdag morgen kl. 07.00 mødtes en flok morgenfriske gutter uden for på P-pladsen ved skolen for at drage til Sydhavsøerne (læs: Nykøbing Falster!) for at dyste imod de andre 9 gymnasier i vores nyopdelte region 2. Eneste forsinkede mand var selvfølgelig Sidar (assisting coach), som kom daldrende ti minutter senere end alle andre – selv Sophus var klar til tiden!

Vi var havnet i pulje med Næstved STX, Køge, Høje Tåstrup (som vi delte bussen med) og Solrød. Vores første kamp skulle spilles 09.30, og det var et stærkt Næstved-hold, vi skulle møde (they NÆVER give up 😊). Vi fik 0-0 i en chancefattig kamp med 2 stærke defensive mandskaber – flot af drengene!

I næste kamp tegnede et lignende billede sig med masser af fight, meget få chancer, men desværre fik Køge lavet et hovedstødsmål efter et frispark i vores venstre side – ærgerligt, men vi tabte kampen med 0-1.

Nu ventede matchen mod rejsekammeraterne fra HTG – det var ligeledes en meget tæt kamp, men scoring fra vores side blev det desværre ikke til – og derfor måtte vi gå fra banen med endnu et 0-1 nederlag, da de andre scorede i sidste minut – øv!

Til den sidste kamp kunne vi derfor spille mere frit, og vi byttede meget rundt på vores opstilling – Magnus Målmand kom ud i marken, Casper gik på mål, Mikkel Baun kom på toppen, og Alieu fik meget frie rammer mht. at gå med frem i angrebet. Det viste sig at være en beslutning med såvel gode som dårlige konsekvenser: Vi fik lavet et mål på straffe, hvor Alieu blev nedlagt – og selv puttede den i kassen bagefter (super sat ind!) – problemet var bare, at vores defensiv nu var svækket en del, så de andre lavede altså 2 kasser imod os, hvoraf det ene desværre var et selvmål, som Laust fik rettet af med hovedet. Til gengæld var humøret højt (utroligt nok!) igennem hele den sidste kamp, og drengene havde stor ære af turneringen – godt gået gutter!

Så med vores kampråb in mente ( – og Moussas dans fra HTG i sidste kamp) tjekkede “Afdeling A” ud fra årets turnering… Trætte, men med stoltheden og glæden bevaret!

Tak for en god dag fra El Jefe aka Mighty Duck aka Anders (cheftræner for drengene).