Allerede i den første uge efter jul, er der masser af liv på gangene – også når eleverne har undervisning…

Tirsdag den 7. januar havde gymnasiet nemlig besøg af et hold fra Filmskolen, ledet af tidligere elev, Neia Pil Højsteen.

Som et led i deres uddannelse er Filmskoleeleverne i gang med at filme en skitse til en tv-serie, og i den anledning brugte de Hvidovre Gymnasium & HF som location. Filmskoleelevernes store kameraer, monitors og mikrofoner tiltrak opmærksomhed fra skolens elever, der nysgerrigt spurgte ind til, hvad de lavede.

Neia Pil Højsteen dimitterede fra Hvidovre Gymnasium & HF i 2013, hvor hun havde mediefag på niveau B+. Nu er hun ansat som producerassistent på Filmskolen, og på dette projekt fungerer hun som indspilningsleder. Tidligere har Neia været en del af juryen til gymnasiets årlige Filmfestival, så det er ikke første gang hun vender tilbage til sit gamle gymnasium.

Filmskoleeleverne skal lave en skitse til en scene fra en tv-serie, som de har udviklet.

Serien handler om Abdi og Adam, der går i 3.G sammen. De spiller begge fodbold, arbejder i en biograf, og så er de begge vilde med rap-musik. Én af de scener Filmskoleeleverne filmede på Hvidovre Gymnasium & HF, foregår i et af musiklokalerne, hvor drengene øver rap efter skoletid. I den scene vi kan se på billederne, er drengene på vej ind på gymnasiet mens Abdi rapper.