De sidste måneder har elevrådets fem medlemmer arbejdet på at ændre hele Elevrådets konstellation. I stedet for at udvalg som Fest-, Café og Trivselsudvalg er separate grupper med elever, skal Elevrådet være et samlingspunkt for alle udvalg.

Fire ud af de fem gamle elevrådsmedlemmer lægger slagplan for etableringen af fremtidens Elevråd.

Det skal for eksempel, løse problemet med den manglende interesse for Elevrådet kontra den store interesse for Festudvalget. Til dagens samling skulle eleverne derfor vælge to repræsentanter fra hver klasse, som derefter skulle mødes med resten af det nye Elevråd. Her skulle eleverne lære hinanden bedre at kende, snakke om hvad der skal og hvad der kan forbedres, og i fællesskab komme tættere på, hvordan Elevrådet skal se ud i fremtiden.

”Vær med til at sætte et aftryk på din uddannelse”, stod der på PowerPointen i lokalet med de 19 nye elevrådsmedlemmer. Og de nye medlemmer var ikke blege for at stille spørgsmål – for nysgerrige var de. Hvordan Elevrådet i fremtiden skal se ud, er nu helt op til det ny konstrueret elevråd.

Nye elevrådsmedlemmer er valgt, og nu skal det ny etableret Elevråd i gang med arbejdet.