Tania Sheikh Larsen er officielt blevet indsat som ny rektor på Hvidovre Gymnasium & HF.

Dette blev markeret med en reception fredag den 24. januar, hvor gymnasiets ansatte, bestyrelsesmedlemmer, et par repræsentanter fra elevrådsbestyrelsen, skoleledere og andre, der har at gøre med unge i Hvidovre Kommune, Tanias familie og rektorkolleger mødte talstærkt op for at fejre Tania med taler, gaver, lykønskninger, kram og musikalske indslag.

Med skulderklap og klapsalver i Tanias retning er det tydeligt, at Tania har den fulde opbakning og støtte fra alle fremmødte. Skolens tillidsrepræsentant Christer Rovang Jakobsen beskriver hende som en initiativrig leder og fra Høje Taastrup Gymnasiums rektor, Mogens Andersen, lød det: Tania tager tyren ved hornene.

Tania fik også nogle gode ord med på vejen af gymnasiets bestyrelsesformand Anders Liltorp: Jeg er sikker på at HvG’s historie bliver en god historie med nye højdepunkter, fordi vi har fået dig som rektor.

Og Tania Sheikh Larsen er klar på at tage tyren ved hornene, fortsætte den gode historie og skabe højdepunkter for Hvidovre Gymnasium & HF og skolens elever. Vi skal fokusere på det vi er gode til, og det vi er sat i verden for: vores elever, sagde Tania, og fortsatte: Der er ikke noget sted jeg hellere vil være rektor.

Tania Sheikh Larsen takker alle, der deltog i receptionen eller sendte en venlig tanke.