For nogle måneder siden var 10 talentfulde HvG-elever på udvekslingstur til Hayesville i North Carolina, USA, hvor de boede hos lokale, amerikanske værtsfamilier. En tur der bød på masser af uforglemmelige oplevelser og hvor stærke venskaber opstod.

Nu er amerikanerne så kommet en tur den anden vej, og er i denne uge udvekslingsstuderende på Hvidovre Gymnasium & HF, mens de er indkvarteret hos HvG-eleverne der besøgte dem i USA.

Amerikanerne er vilde med Hvidovre – trods det kedelige vintervejr – og har været ellevilde for at få fingrene i de eftertragtede HvG-hættetrøjer – så sådan én har de selvfølgelig fået med hjem.

Turen går retur til USA på søndag, og de sidste par dage i Danmark kommer til at gå med sightseeing i København sammen med deres værtselever fra Hvidovre Gymnasium & HF.