Indtil torsdag den 4. april kan man indstille en lærer, man mener er Danmarks bedste, til Politikens Undervisningspris. Hovedprisen er et beløb på 75.000 kroner, og derudover er der en række særpriser på 25.000 kroner. Og det er med store ord vores elever har indstillet en lærer, som de mener er landets bedste.

Herunder kan du læse et udpluk af indstillingerne. Hvis du ønsker at læse dem i deres fulde længde, kan du finde os på Politikens kort her. Derudover kan du på siden også nå at indstille en lærer.

Om Anne Y.: ”Hun er en fantastisk lærer. Hun er god til at inddrage os elever og har ofte valgmuligheder med til os, så vi kan være medbestemmende til, hvordan tingene fungerer. Det hjælper rigtig meget, at hun er opmærksom og gerne vil hjælpe med at eleverne bliver mere aktive.”

Om Camilla: ”Camilla er en lærer der, til trods for det pres vores lærere er under, giver sig til den enkelte elev. Camillas overskud fortjener et stort skulderklap!”

Om Karen B.: ”Karen har en evne til at få stof af fagligt højt niveau til at virke overkommeligt, fordi hun formidler det på en super hensigtsmæssig måde.”

Om Rasmus H.: ”Vi er unge og ikke nemme at arbejde med. Vi er midt i vores udvikling fra teenagere til anstændige mennesker. Vi bliver behandlet som de unge ”voksne” vi er. Derudover er undervisningen aldrig halvhjertet.”