Savner du lærere, der gider dig og dine klassekammerater og gør meget ud af at give jer en spændende undervisning? Har du ambitioner og lyst til at prøve et af vores talentprogrammer? Er det vigtigt for dig at være i et åbent miljø, hvor folk har respekt for hinanden og behandler hinanden godt? Så er vi noget for dig!

Går du i 9. eller 10. klasse, så hjælper din skole og din vejleder dig med at udfylde din uddannelsesplan og søge via Optagelse.dk. Ansøgningsfristen er 1. marts.

Vigtige datoer for optagelse i skoleåret 2019-2020

1. marts 2019 (senest) skal du søge om optagelse til gymnasiet via optagelse.dk.

12. marts 2019 modtager du en kvittering fra det gymnasium, du har søgt som 1. prioritet.

30. april 2019 får du besked fra Hvidovre Gymnasium & HF, hvis vi har reserveret en plads til dig. Beskeden sendes til din e-boks.

OBS: Det er meget vigtigt at ansøgeren oplyser sit CPR-nummer samt sin forældres/værges, hvis man er under 18 år, så vi kan kontakte jer via e-boks. Læs mere om vores behandling af personfølsomme oplysninger.