Som elev for en dag har du mulighed for at følge undervisningen på en af vores spændende studieretninger og få gymnasiets stemning helt ind under huden.

Tilbuddet er for dig, der går i 9. eller 10. klasse, og som overvejer gymnasiet eller HF.

Datoer 2019/2020
Vi har tre dage, hvor du kan blive elev for en dag. Vær obs. på deadline for tilmelding:

• torsdag den 24. oktober.
    deadline for tilmelding: fredag den 4. oktober
  • onsdag den 4. december
    deadline for tilmelding: onsdag den 20. november
  • torsdag den 23. januar
    deadline for tilmelding: torsdag den 9. januar

Sådan tilmelder du dig som “Elev for en dag”
Skriv til pernille@hvidovregymnasium.dk hvilken af ovenstående datoer, du vil besøge os, og hvilken studieretning eller fag, du er interesseret i – så vil vi forsøge at matche dig med en passende studieretning.

(OBS: Vi er det eneste gymnasium i hele landet, der udbyder en studieretning med Mediefag og Samfundsfag på A-niveau!)

• Når du bliver elev for en dag, skal du møde på skolen kl. 7.50.
    ~Fra 8.00 – 8.50 vil vores søde studievejleder Annike fortælle om gymnasiet.
  • Fra 8.50 – 9.40 vil du møde to af vores elever, som fortæller om, hvordan det er at gå her – og du kan spørge dem om alt.
  • Herefter kommer du ud i en klasse, der går på den studieretning, vi har fundet til dig. Den skal du følge resten af dagen, indtil klassen har fri. Vi finder også et par søde elever i klassen, som nok skal tage dig med rundt, og som du kan sidde med i pauserne.

Husk også at kigge forbi vores Informationsaften torsdag den 16. januar 2020.