Som elev for en dag har du mulighed for at følge undervisningen på en af vores spændende studieretninger og få gymnasiets stemning helt ind under huden.

Tilbuddet er for dig, der går i 9. eller 10. klasse, og som overvejer gymnasiet eller HF.

Tilmelding

Vi har tre dage, hvor du kan blive elev for en dag. Vær obs på deadline for tilmelding:

1) Fredag den 9. november 2018
Deadline for tilmelding: Fredag den 26. oktober

2) Tirsdag den 4. december 2018
Deadline for tilmelding: Tirsdag den 20. november

3) Mandag den 21. januar 2019
Deadline for tilmelding: Mandag den 7. januar

Hvis du er interesseret, skal du skrive til vores kommunikationsmedarbejder Laura Boesen på LB@hvidovregymnasium.dk.
Skriv hvilken af de tre datoer, du vil besøge os, og hvilken studieretning eller fag, du er interesseret i – så vil vi forsøge at matche dig med en passende studieretning.
(OBS: Vi er det ene af kun to gymnasier i hele landet, der udbyder Mediefag på A-niveau – så hvis du er interesseret i film og medie, så kig endelig forbi os 😉 )

~Når du bliver elev for en dag, skal du møde på skolen kl. 8.00.
~Fra 8.10-9.00 vil vores søde studievejleder Annike fortælle om gymnasiet.
~Fra 9.05-9.55 vil du møde to af vores elever, som fortæller om, hvordan det er at gå her – og du kan spørge dem om alt.
~Herefter kommer du ud i en klasse, der går på den studieretning, vi har fundet til dig. Den skal du følge resten af dagen, indtil klassen har fri. Vi finder også et par søde elever i klassen, som nok skal tage dig med rundt, og som du kan sidde med i pauserne 🙂

Husk endelig også at kigge forbi vores Informationsaften onsdag den 9. januar 2019.