Som elev for en dag har du mulighed for at følge undervisningen på en af vores spændende studieretninger og få gymnasiets stemning helt ind under huden. Vi finder et par elever, som nok skal tage sig godt af dig denne dag, tage dig med rundt på skolen, sidde med dig i pauserne osv.

Tilbuddet er for dig, der går i 9. eller 10. klasse, og som overvejer gymnasiet eller HF.

Datoer 2019/2020
Vi har to dage, hvor du kan blive elev for en dag. Vær obs. på deadline for tilmelding:

• onsdag den 4. december
    deadline for tilmelding: onsdag den 20. november
  • torsdag den 23. januar
    deadline for tilmelding: torsdag den 9. januar

Sådan tilmelder du dig som “Elev for en dag”
Skriv til LB@hvidovregymnasium.dk hvilken af ovenstående datoer, du vil besøge os, og hvilken studieretning eller fag, du er interesseret i – så vil vi forsøge at matche dig med en passende studieretning.

(OBS: Vi er det eneste gymnasium i hele landet, der udbyder en studieretning med Mediefag og Samfundsfag på A-niveau!)

Husk også at kigge forbi vores Informationsaften torsdag den 16. januar 2020.