Mira, 3.b

”Lærerne er rigtig dygtige. De er også meget opmærksomme og hjælper gerne, hvis der er noget, man ikke forstår. Og så er de bare sjove! For eksempel skulle min klasse have ny dansklærer, Anne. I den allerførste time kom hun ind i klassen og sagde: “Analysér mig. Fortæl alt, hvad I tror om mig”. Det var mega sjovt, og der blev sagt en masse sjove ting.”

Magnus, 3.z

“Det bedste ved HvG er helt klart det sociale! Vi har et rigtig godt sammenhold på kryds og tværs af klasser og årgange.
Og så spiller samspillet mellem lærerne og eleverne ret godt. Vi får tit indflydelse på, hvordan undervisningen tilrettelægges. Det bedste ved lærerne er, at vi både har et lærer-elev-forhold, når der er undervisning, og uden for timerne og til festerne er det mere et venskabeligt forhold, hvor der er plads til drillerier og sjov.”

Lars, 2.p

“Det bedste ved skolen er fællesskabet mellem alle til fx fredagscafeerne og festerne. Man kan snakke med alle og være venner på tværs af årgange, uden at der er hierarki.
Det bedste i timerne er helt klart gruppearbejdet – man laver meget mere sammen i stedet for bare at høre på læreren snakke eller arbejde alene. Og så er alle lærerne rigtig engagerede, og de er der allesammen til at hjælpe.”

Frederik, 3.b

”Det bedste ved lærerne på HvG er den positive energi, de alle sammen udstråler. For eksempel havde jeg en dag nogle fjollede briller på i skole og spurgte min engelsklærer Mikkel, om han ville prøve dem. Han tog dem på og så vildt fjollet ud. Det lyder måske som en lille ting, men det er sådan noget, der gør, at man holder af lærerne.”

Emilie, 3.b

“Jeg er glad for at gå på HvG, fordi jeg kan være mig selv og ikke behøver tænke på andres meninger. Det er et sted, hvor jeg føler mig tryg. Og det sociale liv på gymnasiet er fantastisk, fordi vi ikke er et særligt stort gymnasium og derfor hurtigt lærer hinanden at kende på kryds og tværs.”

Saniya, 2.z

„Lærerne på HvG er super engagerede. De gør timerne rigtig spændende ved at få os elever meget på banen, og det er jeg vild med. Undervisningen foregår ikke kun på tavlen, og timerne er varierede – det er fedt.“