Vigtige datoer:

Inden 1. marts skal du have udfyldt en ansøgning på optagelse.dk

Den 7. marts sender vi per e-mail en såkaldt kvitteringsskrivelse ud, hvor du kan læse, om du er blevet optaget på Hvidovre Gymnasium & HF.

Inden skolestart afholder vi introduktionsaften – Sommertræf – for alle nye 1.g’ere, hvor du møder dine nye klassekammerater.

Den 16. august 2018 er første skoledag.

OBS! Det er meget vigtigt, at du har oplyst os din rigtige, aktuelle mailadresse, for det er den vi skriver til, når du er optaget på skolen.

På vores gymnasium bliver du som elev mødt af lærere, der har interesse for netop dig, prioriterer at opbygge et godt forhold til dig og arbejde sammen med dig for, at du klarer dig endnu bedre, end du selv tror, du kan.

Det er også, hvad eleverne siger, hvis du spørger dem.

Nedenfor kan du læse, hvorfor vores elever er så glade for at være elever netop her.

Til venstre kan du læse, hvordan du kan besøge og komme ind på skolen.

Sara, 3.b

“Jeg er glad for HvG, fordi jeg føler, jeg kan være mig selv hele tiden. Jeg behøver ikke at pålægge mig en facade for at passe ind – alle er accepteret, præcis som de er.”

“Det bedste ved det sociale liv er helt sikkert alle de venner man får. Jeg har både venner fra 1.g, 2.g og 3.g. Man er ikke fanget inde i sin klasse. Alle kan snakke sammen, selv en 1.g’er med 3.g’er.”

“Lærerne er gode til at lytte til eleverne. Så hvis der er noget, der ikke fungerer i den enkelte lærers timer, så er de altid klar på at ændre det, så alle kan følge med.”

Malthe, 3.a

“Jeg har sagt det før, og jeg kommer helt sikkert til at sige det igen: Det bedste her er SAMMENHOLDET! Især de første par dage, dér er alle klar på at tage en 1.g’er i hånden, hvis de ser forvirrede ud. Alle hjælper alle. Og alle er venner, på tværs af årgangene.”

“Lærerne er forstående. Er der uger, hvor man er mega presset, kan man altid spørge, om de kan rykke opgaverne en enkelt dag, eller to. For det meste siger de ja, men det værste man kan få, er et nej. Alle lærerne har altid et smil på læben, når man møder dem på gangen, og er altid klar på en høj femmer.”

Jacqueline, 2.a

“Lærerne gør rigtig meget ud af undervisningen. De prøver så godt,  de overhovedet kan, at få eleverne engageret i undervisningen, så vi kan få så meget ud af undervisningen som muligt, fordi de rigtig gerne vil have, at vi klarer os så godt som overhovedet muligt.”

“Det bedste ved det sociale liv er, at der er et virkelig godt sammenhold. Der ikke er noget hierarki på skolen, så der er ingen der er “vigtigere” end andre, og alle er lige.”

Mira, 2.b

”Lærerne er rigtig dygtige. De er også meget opmærksomme og hjælper gerne, hvis der er noget, man ikke forstår. Og så er de bare sjove! For eksempel skulle min klasse have ny dansklærer, Anne. I den allerførste time kom hun ind i klassen og sagde: “Analysér mig. Fortæl alt, hvad I tror om mig”. Det var mega sjovt, og der blev sagt en masse sjove ting.”

Frederik, 2.b

”Det bedste ved lærerne på HvG er den positive energi, de alle sammen udstråler. For eksempel havde jeg en dag nogle fjollede briller på i skole og spurgte min engelsklærer Mikkel, om han ville prøve dem. Han tog dem på og så vildt fjollet ud. Det lyder måske som en lille ting, men det er sådan noget, der gør, at man holder af lærerne.”

Tonje, 2.p

“Jeg er glad for at gå HvG, fordi der er plads til mig, men også til alle andre. Det har en stor betydning for ens skolegang, så det er bare rigtig vigtigt!”

“Det bedste ved at gå på HvG må være at lærer og elev er så godt som muligt på ligefod. Man kan altid komme og få en god snak. Både om sjove ting, men også seriøse ting.”