Savner du lærere, der gider dig og dine klassekammerater og gør meget ud af at give jer en spændende undervisning? Har du ambitioner og lyst til at prøve et af vores talentprogrammer? Er det vigtigt for dig at være i et åbent miljø, hvor folk har respekt for hinanden og behandler hinanden godt? Så er vi noget for dig!

Nedenfor kan du læse, hvorfor vores elever er så glade for at være elever netop her.

Til venstre kan du læse, hvordan du kan besøge og komme ind på skolen.

Yasmin, 2.a

“Det bedste ved HvG er det fællesskab der er i klassen og på tværs af årgangene. Det bedste ved det sociale liv er det sammenhold vi har. Der bliver lavet ture på tværs af årgange og klasser, og det bidrager til fællesskabet. Jeg er glad for at det er et lille gymnasium, hvor man kender alle ansigter.
Det bedste ved lærerne er, at de tager sig tid til den enkelte elev. Lærerne ser det hele menneske.
Jeg har både udviklet mig fagligt og socialt gennem min tid på gymnasiet. Jeg kunne ikke ønske mig at gå et andet sted – for så tror jeg ikke, at jeg havde haft den samme udvikling.”

Benyamin, 2.a

“Jeg er glad for at gå på HvG, fordi jeg synes lærerne er gode. Man kan altid snakke med dem, og vi elever bliver inkluderet i timerne. Lærerne har altid tid til at hjælpe, hvis der er noget man har svært ved eller hvis man er presset.
Der er også et godt fællesskab blandt eleverne, hvor alle kan snakke med alle – uanset klassetrin. Jeg kan godt lide når der bliver holdt sociale arrangementer, fordi man ofte laver noget på tværs af klasserne.”

Saniya, 3.z

”Lærerne på HvG er super engagerede. De gør timerne rigtig spændende ved at få os elever meget på banen, og det er jeg vild med. Undervisningen foregår ikke kun på tavlen, og timerne er varierede – det er fedt.“

Mathias, 3.a

“Man kan virkelig mærke på lærerne, at de vil eleverne det bedste. De formår altid at hjælpe en på rette vej, hvis der er noget man ikke forstår. Der er mange af lærerne som jeg har et godt forhold til. De vil gerne hyggesludre mellem modulerne – om det er en faglig samtale, eller hvis man bare har noget på hjerte. Lærerne er også gode til at deltage i de forskellige arrangementer, og er ikke blege for at spille en omgang bold eller drikke en øl med os elever.
Jeg er stor fan af de muligheder skolen giver. Man kan lave særlig aftaler med lærerne, så man kan få lov at låne fitnessrummet og musiklokalet mellem modulerne og efter skole. Jeg spiller musik, og der er fedt, at man altid har mulighed for at låne musiklokalet til at øve.”