Tirsdag den 28. november inviterer vi alle interesserede udskolingsklasser i Hvidovre Kommunes folkeskoler til gratis at se vores musical ‘Kig op’ – en forestilling af unge, med unge og for unge.

‘Kig op’ handler om en gruppe unge hjemløse – et højaktuelt emne, da der desværre bliver flere og flere unge hjemløse i Danmark.

OBS: Der er begrænsede pladser, da der allerede er mange, der har tilmeldt sig, så skynd dig at melde din klasse til hos vores kommunikationsmedarbejder Laura Boesen på LB@hvidovregymnasium.dk

* * * * * *
TID: Tirsdag d. 28. november kl. 9:00 – 11:30.

STED: Salen på Hvidovre Gymnasium & HF.

MANUSKRIPT OG INSTRUKTION: Mikkel Nordfang Philipsen. Tidligere elev på Gungehus og Avedøre Skole. Uddannet på Station Next, Hvidovre Teater og talentprogram på Det Kongelige Teater. HF-student fra Hvidovre Gymnasium & HF 2017.

SKUESPILLERE, BAND OG DANSETREUP: Elever på Hvidovre Gymnasium & HF.

Her kan du læse mere om, hvordan eleverne har forberedt sig.

Eleverne i årets musicalgruppe sammen med musiklærer Mikkel Handberg