Fredag den 28. juni er der translokation for gymnasiets studenter med taler, musik og uddeling af hædersbevisninger på gymnasiet. Familie og venner er naturligvis meget velkomne. Klokken 8.30 skal alle afgangselever står klar på musikgangen. Klokken 8.50 beder vi forældre, venner og andet familie sidde klar i salen.

Efter translokationen, cirka klokken 11, kører eleverne traditionen tro til Hvidovre Rådhus, hvor borgmester Helle Adelborg tager imod studenterne og byder dem indenfor til en forfriskning, en tale og en sang.

Sangen fortsætter ved Byens Kilde – springvandet foran Hvidovre Hovedbibliotek – hvor de danser. Også her er familie og venner meget velkomne.

Bagefter kører studenterne med dytten, piften og jubel afsted på forældreturné i deres festligt udsmykkede vogne.

*OBS

KONTORET
Kontoret er lukket for dagen pga. Translokationen.

PARKERING
Her kan du se, hvor du kan parkere, hvis vores parkeringsplads er fyldt op.