Onsdag den 24. juni er den sidste mulige eksamensdag i skoleåret 2019-2020.

Perioden for sidste eksamen løber fra den 18. juni til den 22. juni for STX-elever og 22.-24. juni for HF-elever.

Vi vil pynte skolen op med balloner og blomster, og sørge for at der er rig mulighed for at tage billeder af de stolte, nyudklækkede studenter.

Vi må desværre kun invitere tre gæster per elev, til at komme ind på skolens område, når eleven bliver student. Vi skal gøre opmærksom på, at dette også gælder sportspladsen, græsarealerne og parkeringspladsen.

Når jeres kommende student har 15 minutter tilbage af sin eksamen, må I komme ind på skolen. Når studenten kommer ned har I et kvarter til at kramme, tage billeder og nyde øjeblikket. Efterfølgende beder vi jer om at forlade skolens område, for at fejre videre med resten af familien, så der kan blive plads til de næste.

Der vil ikke blive opsat borde i Vandrehallen, for at undgå at for mange mennesker stimler sammen på for lidt plads.

Læs mere om retningslinjerne for huepåsætning mm. her.