Igen i år har udskolingsklasser i Hvidovre Kommune mulighed for gratis at se vores musical – der er dog tilmelding efter først-til-mølle-princippet, da der er begrænsede pladser! Der er forestillinger for folkeskoler tirsdag den 3. december, onsdag den 4. december og torsdag den 5. december fra kl. 9.55-11.35.

Skriv til LB@hvidovregymnasium.dk, hvis du er lærer for en udskolingsklasse og vil melde din klasse til. Skriv, hvor I kommer fra, hvor mange I bliver, og hvilken dag, I gerne vil se musicalen. Så hører du fra os.

Musicalens handling

Vi er på Cornway High School i det store USA. Alt er som det skal være. Opdelt, stereotypt og dramatisk. Skolens lækre dreng, Noah, får øjnene op for Caroline, som ellers hidtil har været helt usynlig. Amber, som er dronningen af Cornway, er ikke tilfreds med Noahs følelser og prøver derfor at komme imellem de to ved at blive venner med Caroline.

”Sweet Caroline” er en fortælling om at være teenager, efterleve stereotyper og lysten til at bryde ud i sang. Gør dig klar til en forestilling, hvor tingene er taget til det ekstreme. Vi tager jer hele vejen rundt i følelsesregisteret, og det vil til tider være tå-krummende og max pinligt!

Forestillingen er skrevet og iscenesat af Malthe Rokatis, Anna Bønløkke og Pernille Rejmers, og spilles af et hold med 29 skønne og dygtige elever fra Hvidovre Gymnasium & HF. Vi glæder os til at se jer!