Er du nysgerrig efter at vide, hvad Hvidovre Gymnasium & HF har af spændende tilbud til vores kommende elever? Så kig forbi, når vi tirsdag den 27. januar 2015 kl. 19.30 slår dørene op og holder Informationsaften.

Her vil du få lejlighed til at høre om alt lige fra studieretninger, HF-linjer og andre undervisningstilbud som studieture og talentprojekter, til alt hvad gymnasielivet ellers indeholder af sociale aktiviteter og gode venner.

Program
Aftenen indledes med fælles velkomst og orientering i festsalen. Her vil skolens rektor og udvalgte elever fortælle om gymnasielivet. Herefter giver vores elevambassadører en guidet rundvisning på gymnasiet, hvor du bl.a. kan se vores undervisningslokaler, biografen, fitness-rummet, kantinen og meget andet.
Efter rundvisningen kan du slippe nysgerrigheden løs:
  • Hør om vores studieretninger i gymnasiet og vores HF-linjer
  • Se fagene arbejde i praksis i fx kemi, musik, film & medie og biologi
  • Spørg en studievejleder til råds
  • Hør om vores mange talentprojekter
  • Få mere at vide om studieture, udvekslingsrejser og Masterclass-rejser.Vi glæder os til at se dig kl. 19.30!