Hvilke studieretninger og fagpakker kan du få på Hvidovre Gymnasium & HF? / Hvordan kommer du med på en af skolens talentudviklingsrejser USA, Spanien, Tyskland eller England? / Hvordan foregår arbejdet i Fest- eller Cafeudvalget? / Og hvordan føles det at gå et sted uden hieraki, hvor elever taler sammen på tværs af klasser og årgange?

Vores elever og lærere giver dig svar på alle dine spørgsmål, når vi TIRSDAG DEN 14. JANUAR 2020 fra kl. 19-21 slår dørene op for vores årlige informationsaften.

Vi starter i vores Sal med et show fra 19.00-19.25, og herefter er der fri leg. Du kan:
~ gå med på en af vores guidede rundvisninger
~ tale med en studievejleder
~ snakke med elever og lærere i vores boder om STX, HF, de individuelle fag, elevudvalgene og talentprogrammerne
~ se fagene arbejde i praksis i kemi, musik, fysik, mediefag, kemi og IT
~ fornemme stemningen på en skole, hvor der er plads til forskellighed, og som er så forholdsvis lille, at de fleste elever og lærere lærer hinanden at kende 🙂

* * * VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG! * * *

Her kan du se billeder fra sidste års informationsaften.

Og her kan du læse vores elevmagasin med beskrivelser af vores studieretninger og fagpakker på STX og HF, udtalelser fra nuværende og tidligere elever, muligheder for efter-skole-aktiviteter og elevudvalg og masser af billeder!

Parkering

Vi har parkeringsmuligheder på vores egen p-plads, som du kommer ind til ved at dreje af fra Naverporten. Derudover er der en række steder, du kan parkere, hvis vores egen p-plads er fyldt op. Se billeder herunder.

Bemærk: kører du en bil med gule nummerplader eller papegøje-plader, er der betaling på gymnasiets egen parkeringsplads. Se COPARK-skiltene på parkeringspladsen.

Vi ses 🙂