Hvilke studieretninger og fagpakker kan du få på Hvidovre Gymnasium & HF? / Hvordan kommer du med på en af skolens talentudviklingsrejser til Island eller USA? / Hvordan foregår arbejdet i Fest- eller Cafeudvalget? / Og hvordan føles det at gå et sted uden hieraki, hvor elever taler sammen på tværs af klasser og årgange?

Vores elever og lærere giver dig svar på alle dine spørgsmål, når vi TIRSDAG DEN 16. JANUAR 2018 slår dørene op for vores årlige informationsaften.

Vi starter i vores Sal med et show fra 19.00-19.45, og herefter er der fri leg. Du kan:
~ gå med på en af vores guidede rundvisninger
~ tale med en studievejleder
~ snakke med elever og lærere i vores boder om STX, HF, de individuelle fag, elevudvalgene og talentprogrammerne
~ se fagene arbejde i praksis i kemi, musik, fysik, mediefag, kemi og IT
~ fornemme stemningen på en skole, hvor der er plads til forskellighed, og som er så forholdsvis lille, at de fleste elever og lærere lærer hinanden at kende 🙂

* * * VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG! * * *

Hvis du har lyst, kan du tilmelde dig vores informationsaften på vores Facebookside her

Her kan du se billeder fra sidste års informationsaften