Alle skolens elever er inviteret til skoleårets sidste fest, så vi sammen kan fejre vores fine studenter!

Festen er delt i to:

1) For afgangselever:
Dette er aftenen, hvor jeres lærere holder fest for jer studenter – og hvor I fejrer hinanden!
Jeres lærere holder taler for jer, synger og underholder – og det hele foregår, mens I sidder ved festligt oppyntede borde og spiser en lækker middag.
Middagen starter 17.30 (og inden da kommer Dansk Skolefoto og tager klassebilleder af 3.g’erne og 2.HF’erne).

2) For resten af eleverne:
Fra kl. 21.00 slutter skolens øvrige elever sig til festen, og DJ’en sætter gang i dansegulvet frem til kl. 01.00, hvor festen slutter.

Billetter
1) For afgangselever:
Billetterne for festmiddag (med mad) inklusiv indgang til den efterfølgende fest koster 225 kroner. De kan købes på kontoret fra og med 3. juni til og med 17. juni mellem 9.00-12.00. Kort eller kontanter i lige penge.

2) For resten af eleverne:
Billetterne til festen koster 80 kroner. De kan købes på kontoret fra og med 3. juni til og med 17. juni mellem 9.00-12.00. Kort eller kontanter i lige penge.

Vi glæder os til at se jer!

Du kan finde Facebook-begivenheden her hvis du er afgangselev, og her hvis du er 1.g’er, 2.g’er eller 1.HF-elev.