Onsdag den 24. juni er den traditionsrige Dimissionsmiddag lagt ind i kalenderen.

Vi kan med glæde annoncere, at vi den 24. juni afholder Dimissionsmiddag for alle vores studenter.

Mellem kl. 16 og 17.30 skal studenterne have taget klassebilleder med deres flotte, nye studenterhuer, og derefter inviteres de indenfor til lækker middag, taler, sang og hyggeligt samvær.

Billetterne kan købes på Safeticket.

Billetprisen er 250,- og i den pris indgår en lækker middag samt to stk. drikkevarer. Derudover giver vi en billet til introfesten 2020. Vær opmærksom på, at der ved billetkøb skal vælges mellem en billettype med øl, eller en billettype med sodavand – så ved vi hvor meget der skal indkøbes.

Billetten kan købes indtil den 12. juni kl. 22.

I år må vi ikke samle jer på tværs af klasserne for at begrænse risikoen for smitte. Derfor kommer I til at sidde i forskellige rum, men vi sørger for at samle alle i stueetagen, så vi kan høre hinanden og fornemme, at vi er sammen om fejringen.

Vi glæder os til en hyggelig aften med god mad og godt selskab.

OBS: Normalvis bliver resten af skolens elever inviteret til fest efter Dimissionsmiddagen for studenterne. Denne fest bliver desværre IKKE afholdt i år.