Elever, lærere og venner af huset er inviteret til den traditionsrige forårskoncert, som finder sted fredag den 8. maj kl. 19.30 – 21.00.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang!

På denne store aften vil skolens mange musiktalenter optræde med det, som de har øvet på gennem mange måneder – dels i skoletiden, dels i fritiden som “private” projekter.

Et par kække og velforberedte værter vil sørge for at binde koncerten sammen og præsentere de enkelte musikindslag – og et team af vores talentfulde medieelever vil sørge for, at publikum også kan følge med på to storskærme ved siden af scenen.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe forskellige snacks og drikkevarer i vores velassorterede kantine.

Så kom frisk, og oplev en bred vifte af vores musiske talenter folde sig ud – og tag endelig venner, forældre og søskende med!

Vi ses til forårskoncert!