Sikkerhed på Facebook

Når du liker Hvidovre Gymnasium & HFs Facebookside, samler Facebook data sammen om dig og dine interesser, likes m.v.

Dette er, sammen med indholdet af dine posts, personoplysninger – og de skal behandles med omtanke.

Vi, der administrerer skolens Facebook-side er sammen med Facebook ansvarlige for, at dine personoplysninger behandles ansvarligt. Hvidovre Gymnasium & HF bruger IKKE de persondata om dig, som Facebook opsamler, til markedsføring eller lignende kommercielle formål.

Vi er på Facebook for at kunne dele gode oplevelser fra Hvidovre Gymnasium & HF med alle interesserede.

Vi vil gøre, hvad vi kan, for at dine personoplysninger ikke misbruges, og vi kigger dagligt vores Facebook-side igennem for at sikre, at der ikke er opslået personoplysninger, der er uvedkommende for sidens formål.

I korte perioder (f. eks. ferier) kan vi også vælge, at dine posts på skolens Facebook-side kigges igennem af administratoren, inden de opslås endeligt, så alle kan se dem. Heldigvis er Facebook designet med denne funktion.

En anden del af vores sikkerhed for behandling af dine personoplysninger ligger i vores behandling af billedmateriale – Fotos og Livestreaming.

Vi tager af og til billeder af vores elever i situationer fra skolen, som vi bruger på Facebook, Instagram og/eller Snapchat. Det kan ske, at vi tager billeder i forbindelse med et af skolens arrangementer, men vi tager en gang imellem også billeder fra den almindelige dagligdag. Du kan altid kontakte skolens kommunikationsmedarbejder Susanne, hvis du vil have fjernet et billede på Facebook eller andre sociale medier, hvor du optræder på.

Du skal blot sende en indsigelse mod vores behandling til sl@hvidovregymnasium.dk.

Husk også, at du selv bestemmer, hvad du poster/deler fra vores Facebook-side. Oplysninger, som du selv tydeligvis har offentliggjort, er ikke omfattet af reglerne, og de kan være svære at trække tilbage.

Hvis du deler billeder, hvor der er andre personer end dig selv på billedet, så gør det med omtanke, eller spørg om lov først.

Du kan altid skrive til administratoren af siden, hvis du er i tvivl.