Persondata-forordningen

I forbindelse med persondataforordningen skal vi overholde visse regler. Det kan du læse meget mere om på denne side og på nedenstående links.

Behandling af persondata

Her kan du læse, hvordan vi behandler dine persondata

Slettepolitik

Her kan du læse om Hvidovre Gymnasium & HF's slettepolitik

Mailpolitik

Her kan du læse om vores mailpolitik

Samtykke-erklæring

Alle elever (eller deres forældre, hvis eleven er under 18) skal underskrive erklæringen

Brug af billeder

Her kan du læse om vores brug af billeder

Sådan kommunikerer du sikkert med Hvidovre Gymnasium & HF

Læs her, hvordan du kommunikerer sikkert med os

Sikkerhed på Facebook

Det skal du vide om vores brug af Facebook

Vi synes, det er vigtigt at understrege...

  • Ledelse, sekretærer og studievejledere kontaktes via en sikker e-mail. Det betyder, at man som afsender kan være sikker på, at mailen kun kan læses af relevante modtagere, som ved, hvordan man behandler persondata forsvarligt.
  • Vi opfordrer også til, at du i forbindelse med kommunikation af personfølsomme informationer, ligeledes sender en sikker (krypteret) mail.
  • I forbindelse med vores drift og administration behandler vi oplysninger om enkeltpersoner (personoplysninger). Behandlingen sker i forbindelse med, at du har besøgt, kommunikeret eller samarbejdet med os, eller hvis vores drift og administration i øvrigt har gjort det nødvendigt.
  • Vi tilstræber at behandle så få personoplysninger om dig, som muligt, ligesom vi kun behandler personoplysninger om dig, hvis behandlingen er nødvendig, sagligt begrundet og proportionel.
  • Alle personoplysninger er behandlet og opbevaret i skolens it-systemer, og det er kun skolens medarbejdere med tjenstlige opgaver, der kan tilgå disse oplysninger.
  • Skolens medarbejdere har kun adgang til de persondata, som er nødvendige for at støtte eleverne bedst muligt.
  • Vi, der administrerer skolens Facebook-side, er sammen med Facebook ansvarlige for, at dine personoplysninger behandles ansvarligt. Hvidovre Gymnasium & HF bruger IKKE de persondata om dig, som Facebook opsamler, til markedsføring eller lignende kommercielle formål.
  • Vi tager af og til billeder af vores elever i situationer fra skolen, som vi bruger på Facebook, Instagram og/eller Snapchat. Det kan ske, at vi tager billeder i forbindelse med et af skolens arrangementer, men vi tager en gang imellem også billeder fra den almindelige dagligdag. Du kan altid kontakte skolens kommunikationsmedarbejder på sl@hvidovregymnasium.dk, hvis du vil have fjernet et billede på Facebook eller andre sociale medier, hvor du optræder på.