Mg 8123 1 478x315

MUSIK: Engelsk A – Musik A

Musik

Hvorfor er nogle sange nemmere at huske end andre? Kan en sang ligefrem forandre samfundet? Hvis du elsker musik, og følger med i alt nyt og spændende fra kulturlivet, er denne studieretning lige dig. Den giver dig chancen for at dyrke samspil, forstå musikkens grundelementer og få indsigt i hvilken rolle, musikken spiller i samfundet. Med musikken som omdrejningspunkt kommer du blandt andet til at analysere populærkulturelle tendenser på sociale medier, musikhistoriske vingesus og audiovisuelle produktioner. Du får samtidig rig mulighed for at deltage i gymnasiets musiske og sociale aktiviteter som f.eks. bands, kor, musicals og fællessamlinger.

Fremtidsmuligheder
Når du tænker på, hvad det kunne være sjovt at arbejde med i fremtiden, er det måske uddannelser inden for kreative fag du kommer i tanke om. Derudover er Musik også et godt afsæt til mange andre videregående uddannelser inden for humaniora og performancefag.

Få inspiration til hvilke videregående uddannelser du kan tage efter gymnasiet på Uddannelsesguiden eller Jobkompas.

Oversigten herunder forudsætter, at alle elever i en klasse har den samme studieretning. Hvis en klasse er en såkaldt papegøjeklasse med flere studieretninger, kan der forekomme ændringer.

For mere information:

Læs om de enkelte fag og læreplaner på Undervisningsministeriets hjemmeside