9f5a8846

MEDIER: Engelsk A -Mediefag A

Er du fascineret af filmens magiske verden? Har du lyst til at blive klogere på den rolle, medierne spiller i vores samfund, herunder den engelsksprogede verden? Og brænder du selv efter at komme ud med et kamera og lave dine egne film og medieproduktioner?

Som et af de eneste steder i landet kan du på denne studieretning få Mediefag på A-niveau. Du bliver knivskarp til at forholde dig kritisk til det moderne, globale mediebombardement og kommer til at rapportere om dine oplevelser på både sociale medier og i trykte medier. Du får et digitalkamera stillet til rådighed og lærer at producere film, tv-spots, videoessays og lave dine egne mediekampagner i samarbejde med Station Next i Filmbyen og TV2 Lorry.

Her kan du læse hvad nogle af vores tidligere mediefagselever har fået ud af faget.

Elevproduktion fra 2017

Elevproduktion fra 2017

Fremtidsmuligheder

Denne studieretning giver dig mulighed for at studere på videregående uddannelser som film- og medievidenskab, samfundsfag, historie, psykologi, dansk, kommunikation, jura med meget mere.

Få inspiration til hvilke videregående uddannelser du kan tage efter gymnasiet på Uddannelsesguidens Studievælger eller Jobkompas.

Oversigten herunder forudsætter, at alle elever i en klasse har den samme studieretning. Hvis en klasse er en såkaldt papegøjeklasse med flere studieretninger, kan der forekomme ændringer.

Læs om de enkelte fag og læreplaner på Undervisningsministeriets hjemmeside

Se elevernes produktioner her

Vores elever producerer film og tv-spots både internt og eksternt