Hilsener fra dine lærere

thumbnail_IMG_2352

Hallo – Ich heisse Sanne und ich bin deine neue Deutschlehrerin – men bare rolig vi starter helt stille og roligt ud på dansk. Vi starter med at lære hinanden at kende og blive trygge sammen inden vi kaster os ud i det smukke tyske sprog. Her på HvG tager vi udgangspunkt i det DU kommer med – dit niveau og dine interesser er med til at skabe undervisningen. Jeg glæder mig til at møde dig ved sommertræffet 12.6. og efter sommerferien på de nye tyskhold i grundforløbet. Tschüss bis bald.

Sanne Thrane

Oldtidskundskab, Tysk.

Kære nye elever. Det er dejligt at I kommer her hos os. Jeg underviser i matematik og fysik. Jeg glæder mig til at se jer.

Gert Kreinøe

Fysik, Matematik.

light-bulb-gcf230a0a3_1920
thumbnail_IMG_2124

Hej med jer! Velkommen til HvG – jeg glæder mig til at lære jer at kende i enten biologi eller idræt

Anders Kruse Kaysen

Biologi, Idræt

Bonjour! Jeg er jeres nye prof de français. Jeg glæder mig til at møde jer.

Mimi Sørensen

Dansk, Fransk.

thumbnail_IMG_2364
thumbnail_IMG_2028

Hej med jer! Jeg underviser i matematik og biologi og håber at møde en masse af jer efter sommerferien. Vi ses.

Margrethe Mærsk-Møller

Biologi, Matematik.

Kære nye HvG´er! Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er – så velkommen her (dette er en intertekstuel reference. Hvis du ikke er sikker på hvad ”en intertekstuel refernce” betyder, så er det godt at du kan lære det i danskundervisningen).

Ane Wildt

Dansk, Religion

thumbnail_IMG_2729
thumbnail_IMG_2297

God vind!…og masser af solskin i jeres tid på Hvidovre Gymnasium & HF! I naturgeografiundervisningen vil jeg lære jer, hvorfra den gode vind kommer. Glæder mig til at møde jer 🙂 Bedste hilsener Louise

Louise Stetkær

Naturgeografi

Kære kommende HvG-elev. Velkommen til vores fantastiske gymnasium. Et gymnasium hvor fællesskab, grønnere fremtid og faglighed vægtes højt. Jeg glæder mig meget til at møde dig – enten i idræt eller i dansk, og måske bliver jeg også din kommende studievejleder. Vi ses! 

Charlotte Ebbekær

Dansk, Idræt, Studievejledning.

thumbnail_IMG_2505
thumbnail_IMG_2481

Hola a todos. Jeg hedder Cæcilie, og jeg er “la profesora de español”. I introspansk i grundforløbet skal vi lære tal, farver, ugedage, at præsentere os selv og en masse andet sjovt på spansk – og bare rolig, vi tager det “despacito”.  I kan også møde med mig i latin som en del af faget Almen Sprogforståelse. Spansk og latin hænger nemlig rigtig godt sammen, og når I keder jer i sommerferien, kan I jo prøve at finde ud af hvordan… Jeg glæder mig til at lære jer at kende. Hasta la vista

Cæcilie Lassen

Spansk.